divendres, 9 d’agost del 2013

Piruletes de formatge i pinyons

Que us sembla que fem un aperitiu?.
Necesitem molt poques coses queda molt vistós.

Ingredients:
  • 1 bossa de formatge ratllat de 4 gustos
  • pinyons

Posem paper de forn en una safata i al damunt anem posant pessics de formatge ratllat i en el centre de cada un posem un pal de broqueta com veiem a la foto.


 
 
El forn a 180º durant deu minuts aproximadament, a mitja cocció posarem els pinyons Si els pinyons us agraden mes torrats els podem posar al principi.
Deixem refredar i després posem les piruletes sobre paper absorbent.


 

Les podeu presentar clavades en un gerro ple de sal.




També les podeu barrejar amb broquetes de fruita i queda molt bonic.
Jo he fet una composició amb flors de kiwi i boletes de sindria


 


 


 
 

2 comentaris:

  1. Hola, quan temps al forn?? Dius a mitja cocció, però no dius quan temps, aprox. Gràcies!!

    ResponElimina
  2. Hola i gràcies pel comentari, aixó m'ajuda a fer les coses més bé.
    Com pots veure ho he rectificat.
    A reveure.

    ResponElimina