dijous, 29 d’agost del 2013

Pastisset de pera amb pasta fullada

Hola, us presento un postre individual molt interesant i a la vegada original.

Ingredients per 6 persones:
  • 3 peres
  • 1 làmina de pasta de full
  • 1 ou
  • guarnició al vostre gust

Comencem pelant les peres i les tallem per la meitat al llarg.


 

Les posem en una safata damunt d'un paper de forn com veureu a la foto i les cobrirem amb pasta de full.

 

Dels retalls de pasta que ens quedin anirem fent unes fulles retallant amb unes tisores.
Posarem les fulles enrotllades al mànec de la pera i la part de pera que no tingui mànec allarguem una mica la pasta com si hi en tingués.


  

Farem uns tallets amb un ganivet perqué la pasta no ens pugi i a continuació les pintarem amb ou batut.

 
 
 
 

Preescalfem el forn a 190º i les enfornem uns 25 minuts, fins que estiguim daurades.
Quand estiguin fredes ja les podem girar, treiem el cor  i enplatem.


 


 

Les podem adornar amb gelat, fruits secs, virutes de xocolata, cireres confitades, etc.


 


 
 
 
 


 
 
Estic segura que ho provareu posant-hi el vostre toc personal..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada