dissabte, 17 d’agost del 2013

Coca de crema i fruita

Aquesta coca que farem avui es pot menjar fresqueta de la nevera i es molt recomanable en aquest temps de tanta calor.
Necessitem els seguents ingredients:

Per la crema pastissera:
  • 1/2 litro de llet
  • 1 canó de canyella
  • 4 o 5 cullerades de sucre
  • 1 sobre de flam Potax
Per la coca::
  • 1 làmina de pasta de full
  • 1 ou
  • fruites que us agradin (jo he posat kiwi, plàtan, raïm, sindría i meló)
  • 1 cullerada sopera ben plena de gelatina de poma

La crema pastissera a casa ens agrada feta simplement com s'explica en la capsa de la marca Maizena, pero la faig espesa quasi com un flam i amb temps perqué estigui ben freda de la nevera.


 

Per preparar la coca estenem la pasta de full damunt d'un paper de forn i tallem unes tires de dos centrimetres tot el voltant.
Pintem amb ou batut tot el vol de la pasta i anem pegant aquestes tires que hem tallat  perqué així  pugi més de les vores i deixi espai per la crema i les fruites. També pintarem d'ou pel damunt de les tires.
A continuació amb una forquilla punxarem tot el mig de la massa perqué no ens pugi.


 

Posarem la coca al forn a 210º fins que estigui torradeta.
Amb una mànega pastissera posarem la crema estesa pel mig de la coca.


 

Després anirem posant les fruites tallades a làmines o a bolotes al damunt.


 

Posarem la gelatina de poma amb una mica d'aigua al microones a mitja potència fins que estigui desfeta i a continuació i amb un pinzell la repartirem per sobre de tota la coca.


 


 
 
 


I a menjar que es boníssima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada