diumenge, 11 d’agost del 2013

Amanida de patata

A l'estiu sempre ve de gust un plat ben fresquet, avui  farem aquesta amanida que és molt senzilla però queda molt bona.

Els ingredients són:
  • 4 ó 5 patates mitjanes
  • 3 ous
  • 1 llauna de tonyina amb oli
  • sal
  • pebre negre
  • oli d'oliva
  • vinagre de mòdena

Comencem posant les patates en un cassó i les fem bullir amb la pell.
En un altre pot o cassó posem els ous per fer-los durs.




Quan tot això estigui fred hem de pelar les patates i els ous.
En una safata de servir posem en el fons les patates tallades a rodanxes mal trencades, al damunt hi posem els ous tallats a dauets i a sobre de tot posarem la tonyina esmollada.




En un bol petit posem cinc cullerades d'oli, tres de vinagre de mòdena, un pessic de sal, un pessic de pebre negre i amb un batedor emulsionem.
Ho amanirem tot amb aquesta vinagreta.







Veureu que ho vaig acompanyar amb uns pebrots de Padron que tenim plantats en una jardinera del nostre balcó, aqui teniu la foto.







Proveu de fer-ho, estic segura que us agradarà.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada