dilluns, 26 d’agost del 2013

Canelons d'estiu

Avui farem uns canelons freds. Es un primer plat que podem preparar amb infinitat d'ingredients, avui necesitem els seguents.

Ingredients:
  • 1 capsa de canelons El Pavo
  • 12 llagostins cuits
  • 7 palets de surimi
  • 1 llauna de tonyina
  • 3 ous
  • enciam
Per la maionesa:
  • 1 ou
  • sal
  • vinagre
  • oli d'oliva
Per la salsa rosa:
  • maionesa
  • ketchup
  • unes gotes de suc de taronja natural
  • 1 culleradeta de coñac

Comencem per posar els ous en un cassó i els fem bullir 12 minuts i una vegada freds els pelarem.
Pelarem els llagostins i els tallarem a troços petits.
També tallarem 6 palets de surimi, en deixarem un per adornar al final.
Picarem l' enciam ben menut.
Per la maionesa posarem en un pot i per aquest ordre l'ou, un puntet de sal, unes gotes de vinagre i per últim un bon raig d'oli d'oliva i batrem amb el minipimer fins que la salsa ja estigui lligada.
Per fer la salsa rosa posarem dues cullerades de la maionesa, un raig de ketchup, una mica de suc de taronja natural i una cullaradeta de conyac i remenem bé..
Agafem un bol i començarem a posar tots esl ingedients del farcit, els llagostins, els palets de surimi, els ous tallats a dauets, la tonyina esmollada  i l'enciam, també hi posarem dues cullerades de maionesa per lligar-ho tot.


 

En una cassola bullirem les plaques dels canelons fins que estiguin al nostre gust i refredarem.
A continuació  estendrem els canelons damunt d'un drap de cotó i els anirem farcint i enrollant.



 

Els posem en una safata.
Amb dos biberons de cuina posem la salsa rosa i la maionesa per poder fer els dibuixos que ens agradin pel damunt.
Amb un rallador farem tires molt fines del palet de surimi que ens quedaba i en farem muntets per adornar.


 
 
 
 
 



 Ja els podrem portar a la taula i bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada