dilluns, 3 de juny del 2013

Pastís de nata i fruita

Ingredients per fer el pa de pessic:
  • 6 ous
  • 6 cullerades soperes de llet
  • 200 gr. de sucre
  • 200 gr. de farina
  • 1 sobre i mig de llevat
Ingredients pel farcit i la guarnició:
  • mig litre de nata per montar
  • 6 cullerades de sucre
  • maduixes
  • plàtans
  • gelatina de fruites

En un bol posarem els rovells dels ous, el sucre i la llet i ho montarem amb una batedora.
En un altre bol montarem les clares.
Després al primer bol hi afegirem la farina i el llevat i a continuació les clares montades.
Posarem la barreja en un motlle per posar al forn.
El forn a 200º els primers 5 minuts i després a 180º mitja hora.
Montarem després la nata i el sucre per fer el farcit.
A sobre hi posarem les maduixes i els plàtans i després acabarem amb unes rosetes de nata i pintant amb la gelatina perquè quedi lluent.

Espero que us agradi com m'ha quedat.



2 comentaris:

  1. Quina pinta! A veure si aprofitant les vacances provo de fer-lo. Ja t'explicaré tot i que no crec que em quedi tant bé com a tu.

    ResponElimina
  2. Moltes grácies, estic segura que et sortirá molt bé i el mes important molt bo.
    Ja m'ho comentarás.
    ISABEL

    ResponElimina