dimecres, 12 de juny del 2013

Pasta amb crema d'espinacs i formatge de cabra

Avui us presento un primer plat.

Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full
  • espinacs
  • crema de llet
  • sal
  • sucre
  • oli
  • 1 ou
  • 1all
  • formatge de cabra

Comencem funyint els espinacs amb una mica de sal, els posem a la paella amb oli i un polset de sucre i els fregim, afegim un all picat i per últim una mica de crema de llet.
Tallem uns cuadrats de pasta de full i al mig i posem dues cullerades de la crema d'espinacs i dobleguem com un mocador.




Amb un pinzell pintem per sobre amb ou batut, i al mig posem una rodanxa de formatge de cabra.





Les posem al forn precalentat a 200º fins que estiguin daurades.





Es poden acompanyar d'una amanida.
Bon profit.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada