dijous, 27 de juny del 2013

Cóc de carabassó

En podem dir coca pero al nostre entorn en diem cóc.
Avui el farem de carabassó i ceba.
Els ingredients son:

Per la massa:
  • 500 gr. de farina de força
  • 250 ml. aigua templada
  • 25 ml. oli oliva verge
  • 12 gr. de sal
  • 12 gr. llevat fresc ( 1/2 pastilla )
Per la guarnició:
  • carabassó
  • ceba de Figueras
  • tonyina amb oli

En un bol posem la farina i el llevat desfet amb una mica d'aigua.
Seguidament afegim la sal, l'oli i la resta d'aigua.
Pastem uns deu minuts i deixem reposar 1 hora.





Passat aquest temps podem estirar la pasta amb un curró i posem al damunt el carabassó i la ceba a daus petits amb una mica de sal i un bon raig d'oli.





Posem al forn a 200º durant 45 minuts.




Després afegim la tonyina, a mi m'agrada posar-la al final perqué no quedi seca..




Us animeu a fer-lo?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada