dilluns, 17 de juny del 2013

Coca d'escalivada

Avui coca d'escalivada.

Ingredients:

Per la massa:
  • 1 kg. farina de força
  • mig litre d'aigua templada
  • 25 gr. de sal
  • 50 ml. d'oli verge
  • 25 gr. de llevat fresc
Per la guarnició:
  • pebrot escalivat
  • alberginia escalivada
  • llonganissa
  • oli

Comencem per posar en un bol la farina i el llevat desfet amb una mica d'aigua i barrejem.
Seguidament hi posem l'oli la sal i la resta d'aigua i pastem aproximadament 10 minuts.
Deixem reposar 1 hora dintre el bol  ben tapat amb un drap de cotó.
Després estirem la massa amb un curró a la mida de la safata del forn i posem al damunt l'escalivada a tires i la llonganissa.
Amanirem amb un bon raig d'oli verge extra.
El forn precalentat a 200º fins que estigui daurada.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada