dissabte, 30 de novembre del 2013

Postre de magrana i iogurt

Aprofitar els productes de temporada sempre ens va bé, tant per la nostra salud com per la nostra economía. Avui farem un postre amb magrana i iogurt.

Ingredients per 2 gotets:
  • 2 magranes
  • 2 iogurts grecs amb stracciatella
  • 1 sobre de gelatina  Royal neutra
  • unes gotes de colorant  vermell
  • sucre
  • licor Cointreau



Primerament agafem les magranes i les tallen per la meitat i amb una mà de morter les anem picant perque caiguin tots els grans sense embtutar-nos les mans. En reservarem una petita quantitat per guarnir al damunt de cada vaset.
Després posarem la resta de magrana en un colador damunt d'un pot i amb la mateixa mà de morter anem aixafant els grans per fer suc.


 

En aquest suc hi afegirem una mica de sucre, un raiget de licor Cointreau i una mica de colorant.
En un vaset separem una mica de suc per desfer la gelatina en pols.
Posem el pot al foc i quand comenci a bullir hi afegim la gelatina que em desfet, remenem i apartem del foc.
Omplim els dos gots de vidre una mica bolcats i deixem que qualli recolzats en un drap de cuina.


 

Quand la gelatina estigui freda ja podem omplir la resta del got amb el iogurt grec.
Al damunt hi posarem una mica de magrana que tindrem amanida amb sucre i licor.
Al final ho guarnirem amb unes fulletes de menta.


 


 


 

Veritat que queda molt bonic.
Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada