dimecres, 13 de novembre del 2013

Coca de préssec

Ja sabeu que sóc una enamorada de la pasta de full i us ho he demostrat cada dos per tres, pero avui canviarem i farem una coca amb pasta brisa que també queda molt bé.

Ingredients:
  • 1 làmina de pasta brisa
  • 5 o 6 talls de préssec en almívar
  • 2 ous
  • 200 ml. de nata líquida per muntar

Primer podem preescalfar el forn a 180º.
Damunt d'un motlle rodó estenem la pasta brisa, ben estirada i marcant bé totes les ondes del costat del motlle.


 

Amb una forquilla punxem el fons de la pasta. Enfornem 15 o 20 minuts fins que comenci a estar una mica daurada.
Treiem del forn i anem posant el préssec a talls damunt de la pasta omplin tota la coca.


 

A part batem els 2 ous i barrejem amb la nata.
Amb aquesta barreja i a cullerades anem omplint tots els forats que ens quedin entre els talls de préssec.


 

Tornem a posar al forn uns 40 minuts, fins que la barreja dels ous i la nata estigui quallada i ben daurada.


 
 

 


 

Te molta presencia i queda molt bona.
El préssec es del que vaig fer al setembre i aixó també es nota.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada