dilluns, 4 de novembre del 2013

Ametlles caramelitzades amb sucre i sèsam

Farem unes ametlles molt llamineres.

Ingredients:
  • 1 got d'ametlles crues
  • 1/2 got de sucre
  • 1/2 got d'aigua
  • 15 gr. de sèsam

Comencem escaldant les ametlles per poder pelar-les bé.


 

Posem en una paella l'aigua i el sucre a foc mitjá i anem remenant.


 

Quan bulli ben fort i comenci a reduir l'aigua hi podem posar les ametlles i continuem remenant.


 

Després veurem que al perdre tota l'aigua queden molt seques.
Continuem amb la paella al foc fins que el sucre es torna a desfer i llavors i afegim el sèsam i remenem sense deixar-ho fins que estiguin ben caramelitzades.


 
 

 

La veritat es que el sèsam hi dóna un toc molt especial.
Segur que us agradarán.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada