dimecres, 30 d’octubre del 2013

Ametllats

La recepta d'avui es un sugeriment de la Teresina, una amiga de tota la vida. A veure si us agrada.
Jo l'he trobat molt fàcil i a la vegada força interesant.

Ingredients:
  • 175 gr. d'ametlles torrades i laminades
  • 3 clares d'ou
  • 150 gr. de sucre

 

Posem les clares en un bol i les muntem a punt de neu. A continuació afegim el sucre i batem ben fort amb un batedor manual.
Seguidament hi posem les ametlles i continuem remenant.
Omplim els motlles de paper.


 

Preescalfem el forn a 250º durant mitja hora.
Al moment de posar els ametllats al forn l'apaguem i en mitja hora han de quedar cuits.


 


 

L'he trobat curiosa aquesta manera de coure'ls.
Queden molt bons. Proveu-los.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada