dissabte, 19 d’octubre del 2013

Coca de caquis, formatge de cabra i pistatxos

En aquesta recepta utilitzarem una fruita molt típica de la tardor, es el caqui o palosanto.

Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full (en aquest cas rodona)
  • 2 caquis
  • 1 rotllo de formatge de cabra
  • 1 grapat de pistatxos
  • 1 ou

Estenem la pasta de full damunt del mateix paper de forn que porta al paquet.
Tallem els caquis a làmines i també tallem el formatge a rodanxes.
Primer fem una rodona de caqui deixant 4 cm. tot el voltant.


 

A dins anem posant el formatge, tornem a posar caqui i acabem al mig amb formatge, tal com veieu a la fotografía.
Doblegueu la pasta del voltant amb els dits fent un bordó i pinteu amb ou batut

.


Poseu-la al forn precalentat a 210º durant 30 minuts.
Entre dos papers de forn tritureu els pistatxos amb un curró i els poseu damunt dels trossos de caqui a mitja cocció de la coca.


 


 


 

Espero que us agradi molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada