divendres, 4 d’octubre del 2013

Timbal de verdures i formatge de cabra

Avui farem una recepta que m´ha sugerit la meva amiga Dolors.
Es un acompanyament per una carn o pollastre a la planxa per exemple i és boníssim.

Ingredients:
  • albergínia
  • carabassó
  • tomàquets
  • formatge de cabra
  • oli d'oliva
  • sal
  • sucre

Comencem tallant rodanxes de més o menys 1 cm. de gruix del carabassó i de l'albergínia.


 

Estenem les rodanxes damunt del taulell i les salem una mica per un costat, les girem i posem una mica de sucre per l'altre costat.
Posem l'albergínia i el carabassó en una safata i ho posem al microones a mitja potencia 2 minuts perque es posi una mica més tou i sigui més rapida la cocció a la planxa.
A continuació ho pasem per la planxa amb una mica d'oli.
Tallarem els tomàquets a rodanxes, hi posem una mica de sal i una mica de sucre i també els pasarem per la planxa.
A continuació farem uns talls de formatge de cabra.


 

Per muntar els timbals anirem posant rodanxes variades de tot al vostre gust. El formatge es desfará una mica amb la temperatura de les verdures calentes.


 

 
 
 

Espero que us agradi. Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada