dilluns, 21 d’octubre del 2013

Piruletes de plàtan amb xocolata i ametlla

Avui farem una recepta molt llaminera, barrejant la fruita, la xocolata i tot rebozat amb ametlla.
Es una combinació molt bona, ja veureu.

Ingredients:
  • 4 plàtans
  • 100 gr. de xocolata per fondre
  • 30 gr. de mantega
  • 50 gr. d'ametlles torrades

Començarem posant la xocolata trossejada en un vol de vidre i el posem al microones a mitja potència i anem traien i remenant de tant en tant, vigilant que no s'ens cremi.
Quand estigui desfeta afegim la mantega i remenem bé.
Entre dos papers de forn trencarem les ametlles amb un curró.
Pelem els plàtans i els tallem per la meitat. Posem un pal de polo a cada tros de plàtan.


 

Agafant el pal de fusta anem banyant cada piruleta amb la xocolata deixant que es vegi el plàtan per baix (trobo que queda més bonic).


 

Al final arrebossem les piruletes amb el granet d'ametlla.


 
 

 

Si voleu ho podeu presentar a rodanxes i fer-ho més repartidor.

1 comentari:

  1. Tot això fa molt bona pinta, les receptes no son complicades però no tots tenim la teva trassa, m'estic animant, a veure si n'aprenc.

    ResponElimina