dimecres, 16 d’octubre del 2013

Ensaïmada fàcil

Per elaborar una ensaïmada mallorquina es necessita temps i té una certa dificultat, bé un altre dia ja ens hi posarem a fer-la com Déu mana .
Avui  en farem una molt ràpida, fàcil i combinada perqué així podem satisfer els gustos de tota la familia.

Ingredients:
  • 3 làmines de pasta de full
  • confitura de cabell d'angel
  • crema de xocolata
  • 1 ou
  • sucre glas

 
 
En primer lloc estenem les 3 làmines de pasta de full i les tallem al llarg.
En tres trossos de pasta hi posarem una tira de cabell d'angel i enrotllem.
Els altres tres els omplirem amb unes tires de crema de xocolata i enrotllem.


 

A continuació comencem a formar la ensaïmada.
Agafem una tira farcida de cabell d'angel i enrotllem, a continuació la segona que entrarem dins de la primera perque quedi ben integrada i així successivament fins acabar totes les sis tires.


 

Quand está acabada la pintem amb ou batut. Al damunt de les tires de crema de xocolata hi posarem unes gotes de xocolata per saber on arriba cada sabor.


 

La posarem al forn precalentat a 200º mitja hora mes o menys. fins que estigui daurada.


 

Al final hi posarem el sucre glas pel damunt.


 

La veritat es que queda força bé.

2 comentaris: