dimecres, 9 d’octubre del 2013

Galetes decorades amb fondant i glassa

Fa un temps que us vaig donar la recepta d'unes galetes de mantega, bé doncs a avui us ensenyo com les podeu decorar amb fondant i glassa.
El fondant es una pasta de sucre que es pot moldejar com una plastilina i s'utilitza per cobrir pastissos i fer decoracions en pastisseria i ultimament esta molt de moda. Es pot fer a casa pero tenim la posibilitat de trobarla en establiments especialitzats i ens facilita molt la feina.
Tenim una gran varietat de colors i també tenim la opció de comprar el color blanc i tenyir-lo amb colorants que podeu trobar al supermercat.
La glassa es un sucre que podem comprar en pols (tot i que també el podem fer a casa) i amb una mica d'aigua el podem fer líquid amb la espesor que necesitem.
Jo us explico el que he comprat, ja us he dit que ho podeu fer-ho de diferents maneres.


Ingredients:
  • galetes de mantega ja fetes
  • fondant de color blanc
  • fondant de color vermell
  • glassa
  • colorants en gotes

 

Comencem estirant entre dos papers de forn i amb un curró un troç de fondant de color vermell.
Tallem amb el motlle de les pomes i en treiem la part del màmeg i la fulla i el col-loquem a sobre de les galetes en forma de poma
.

 

D'aquest color també tallarem el barret dels bolets vermells.
Els bolets de color gris ho farem amb fondant blanc que hem de tenyir barrejant colors com diuen les instruccions per utilitzar els colorants.
Seguidament hem de tenyir de color groc un tros del fondant blanc per fer les peres  i pomes grogues.
També tenyirem un altre tros amb unes gotes de groc i unes gotes de blau per folrar les pomes i peres de color verd.
A continuació  preparem la glassa i amb una boquilla pastissera farem gotetes blanques damunt dels barrets dels bolets i cobrirem també els mànegs.


 

Tenyirem la glassa restant de color verd per fer les fulles de les peres i les pomes.


 


 


 

Veritat que queden molt boniques. Doncs a veure si us animeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada