dissabte, 28 de juny del 2014

Mousse d'escalivada

L'escalivada és un plat típic de casa nostra i també del País Valencià i d'Aragó
La manera més tradicional de menjar-lo és amanit amb oli i sal, pero avui en farem una mousse o pastís.

Ingredients:
  • 1 pebrot escalivat
  • 1 albergínia escalivada
  • 1 ceba escalivada
  • 4 ous
  • 1 pot de llet evaporada Ideal
  • oli
  • sal
  • sucre
  • mantega
  • pa ratllat
  • olives negres


 

Primer tallem les verdures escalivades i les amanirem amb oli sal i una mica de sucre.
Seguidament les posarem en un bol junt amb els ous i llet evaporada  i triturem amb el minipimer fins que sigui ben fi.


 

Untem un motlle amb una capa fina de mantega i pa ratllat.


 

Omplim el motlle amb la barreja que hem fet.


 

Tindrem el forn precalentat a 220º.
Posarem el motlle dins d'una safata amb aigua per coure el pastís al bany maria durant 35 minuts.
Quand estigui fred el desmotllem i l'adornem amb olives negres i trossets de pebrot.


 

També el podem guarnir amb anxoves.
El podem acompanyar amb unes llesques de pa torrat.


 

Espero que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada