dilluns, 16 de juny del 2014

Fusilli amb xampinyons i gambes

Fa uns dies us vaig explicar que hem van regalar uns productes delicatessen i entre altres coses també hi havia aquesta pasta italiana anomenada fusilli però en mida gegant. La vaig fer com l'he fet moltes vegades amb nius, llaços, tallarines o altres varietats.


Ingredients;
  • 500 gr. de fusilli
  • 300 gr. de xampinyons
  • 300 gr. de gambes pelades
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • sal
  • oli d'oliva
  • sucre


Rentem bé els xampinyons i els tallem a làmines.
Els sofregim a la paella amb oli, una mica de sal, un all picat petit i una mica de julivert picat. Reservem en un plat.
Les gambes també les passem per la paella amb una mica d'oli, sal i un gra d'all picat, poc temps perqué no es ressequin.


 

Traiem les gambes de la paella i també les reservem.
En la mateixa paella sofregim la ceba picada ben petita, quan comenci a estar cuita afegim els tomàquets ratllats, hi posem una mica de sucre per treure l'acidesa i deixem sofregir bé.
En una olla bullim la pasta amb la sal corresponent durant 11 minuts com diu el paquet.


 
 
 
 

Escorrem la pasta reservant una mica d'aigua de la cocció per si ens fa falta al final per acabar el plat.
Tornem a posar la pasta a la mateixa olla, afegim el sofregit, els xampinyons, les gambes i remenem. Si volem que ens quedi més melós hi afegim una mica de l'aigua que hem reservat.


 

Ho podem servir tal cual o també amb formatge ratllat tipo grana padano o parmesà.


 

Com podeu veure és un plat molt complet ja que conté pasta, verdures i marisc.
Que aprofiti.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada