dilluns, 28 d’abril del 2014

Pastissets de xocolata amb nata i maduixes

Ara que és temporada de maduixes l'hem d'aprofitar per fer postres variats.
Combinades amb nata i xocolata són una delícia.

Ingredients per fer el pa de pessic:
  • 200 gr de mantega a temperatura ambient
  • 50 gr. de xocolata negra per fondre
  • 30 gr. de cacau en pols
  • 3 ous
  • 150 gr. de sucre
  • 1 sobre de llevat en pols
  • 3 cullerades de llet

Ingredients per la decoració:
  • 200 ml. de nata per muntar
  • 80 gr. de sucre
  • 2 cullerades de postre de formatge Philadelphia
  • 100 gr. de xocolata per fondre
  • 300 gr. de maduixes


Preescalfem el forn a 180º. Cobrim un motlle rectangular amb una capa fina de mantega i farina per poder-lo desemmotllar fàcilment un cop finalitzada la cocció.
En un cassó petit fonem la mantega fins que sigui líquida, afegim la xocolata de fondre a trossos i remenarem fins que tot estigui fos.
Batem els ous i el sucre fins que quedi una barreja lleugera i escumosa. Afegim la barreja de la mantega i la xocolata fosa. Sense deixar de remenar abocar-hi la farina, el cacau en pols i el llevat, per aquest ordre i tot tamizat. Finalment afegir-hi la llet
Ho posem al motlle i ho enfornarem durant 45 minuts.
Mentre es refreda el pa de pessic podem muntar la nata tal com us he explicat en altres ocasions.
Farem desfer els 100 gr. de xocolata al bany maria.
Preparem un bol amb glaçons i una mica d'aigua molt freda.
Posem la xocolata fosa en una mànega pastissera i fem fils al damunt del gel per formar diferents figures que ens quedaran dures de seguida. Les treurem i les posarem damunt d'un paper absorbent i les reservarem per fer la decoració final.


 
 
 
 

Amb un tallapastes rodó farem els pastissets. Omplirem la mànega pastissera amb la nata i anem fent la decoració damunt i al voltant dels pastissets.
Adornem també amb les maduixes tallades a daus i finalment hi posem els fils de xocolata.


 

També ho podem presentar dins d'un got baix i queda força bé.


 
 
 
 

Espero que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada