dimarts, 6 de maig del 2014

Ceba caramel-litzada al microones

La ceba caramel-litzada és molt bona i molt útil a la cuina. La podeu utilitzar en molt plats i entrepans.
Fer-la a la paella de forma tradicional ens costa un temps i sobretot vigilar-la força.
Avui us explico com fer-la al microones, és molt fàcil i ràpida.

Ingredients:
  • 3 cebes mitjanes
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 pessic de sal
  • 1 cullerada de sucre morè
  • 1 cullerada de mel


Tallem les cebes en juliana i les posem en un bol amb l'oli d'oliva i la sal.


 
 
 Ho remenem una mica i ho posem al microones a potència màxima durant deu minuts.
A continuación traiem el bol, ho remenem i el tornem a posar al forn 8 minuts més.
Passat aquest temps ho tornem a treure per posar el sucre i la mel  que remenarem bé.


 

Per acabar tornarem a posar-ho al microones cinc minuts més.


 

Ja tindrem la ceba llesta per acompanyar una carn, per una pizza o per un entrepà com podeu veure a la fotografía.


 

Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada