dilluns, 19 de maig del 2014

Pa de pessic zebra

Aquest pa de pessic m'agrada perquè és molt original, queda realment bonic i és bonissim.
En tallar sempre sorprèn, ès llavors quan deixa veure les ratlles dels dos colors que es formen al preparar, sent aquest el motiu de posar-li aquest nom.

Ingredients:
  • 4 ous
  • 250 gr. de sucre
  • 250 ml. de llet
  • 250 ml. d'oli suau
  • 300 gr. de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 2 cullerades de cacau en pols


 

Batre els ous i el sucre fins que quedi esponjós, a continuación afegir l'oli i la llet fins que s'integrin.
Separar dues cullerades de farina i afegir la resta i el llevat dins de la pasta.
Quan estigui ben barrejat dividir la massa en dues parts iguals.
En una part de pasta afegir el cacau i en l'altra les dues cullerades de farina que havíem reservat per tal de que les dues masses tinguin la mateixa densitat.
En un motlle circular, previament untat amb mantega i farina, es va incorporant les dues masses alternativament dues cullerades soperes cada vegada, des del centre del motlle creant cercles concèntrics.


 

Fornejar a 180º durant 40 - 45 minuts.


 
 
 
 

Amb una mica de pasta que em quedava he fet aquest pastisset, fent al mig una rodona de la massa de xocolata i amb un ganivet he marcat unes ratlles cap a fora.


 
 
 
 

Només es necessita una mica de paciència, però el resultat és molt satisfactori.
Bon profit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada