dissabte, 10 de maig del 2014

Musclos amb salsa i all i oli

 Avui farem uns musclos de roca molt bons i són fàcils de fer.

Ingredients:
  • 1 kg. de musclos de roca
  • 1 ceba mitjana
  • 1 tomàquet
  • 1 gra d'all petit
  • 1 rovell d'ou
  • oli d'oliva
  • sal
  • pebre vermell picant
  • Tabasco
  • 1 trosset de pastilla Starlux de brou de carn

En primer lloc rentem els musclos i els fem obrir en una olla tapada. Els mateixos musclos ja fan la seva propia aigua que deixem refredar i ens ajuda a hidratar els musclos fins a l'hora de fer-hi la salsa.


 

Farem un sofregit amb la ceba ratllada o tallada molt petita en una paella amb una mica d'oli.
Quan la ceba estigui daurada hi afegim el tomàquet ratllat i sofregim.
Posem els musclos en una cassola gran, ben estesos en tota la superfície.
Hi tirem el sofregit pel damunt, afegim una mica d'aigua de coure els musclos, una mica de pebre vermell, unes gotes de Tabasco i un trosset de pastilla de brou. Deixem bullir uns minuts i tastem com està de sal, si ens sembla afegim una mica d'aigua doncs a vegades l'aigua que fan els musclos es una mica forta de sal.
 En les receptes de peix hi podeu posar perfectament pastilla de brou de carn, dona un gust més bo que les que venen amb sabor de peix, fins hi tot ho podeu probar en una sopa de cap de rap i peix de roca enriqueix molt el sabor.
A part en el morter aixafem l'all, afegim el rovell d'ou, un puntet de sal i anirem tirant amb un raig fi l'oli per tal de fer l'all i oli. Si no teniu temps o no teniu ganes de fer l'all i oli a má també us pot quedar bé amb un que venen als supermercats que va en un morter de plastic groc.


 

El all i oli el posarem dins de la cassola, el barregem amb el suquet i deixem que tot faci xup-xup.


 

Aquests musclos els podeu fer d'un dia per l'altre que fins i tot seran més bons.




Proveu-los que us agradaran molt, però sobretot tingueu el pa a punt que us farà falta.
Bon profit..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada