diumenge, 25 de maig del 2014

Coca de porro, beicon i nous

Les coques de recapte están confeccionades amb molta varietat d'ingredients, tal com ho expressa la mateixa paraula, en la coca que farem avui introduirem els fruits secs i el formatge.


Ingredients per fer la pasta:
  • 250 gr. de farina
  • 70 ml. d'oli d'oliva
  • 180 ml. d'aigua tèbia
  • 1 pessic de sal
Ingredients per guarnir la coca:
  • 2 porros
  • 10 talls de beicon fumat
  • 80 gr. de nous trencades
  • 100 gr. de formatge mozzarella ratllat


En un bol barregem els ingredients per fer la massa de la coca, quan ja es faci una bola acabem pastant damunt del taulell.
A continuación estirem la pasta amb un curró, la posem damunt d'un paper sulfuritzat i en una safata per anar al forn.
Tallem els porros a rodanxes i els distribuïm damunt de la pasta.
Al damunt hi posem els talls de beicon i enfornem a 200º durant 20 minuts.


 

Passat aquest temps traiem la safata del forn, afegim les nous i el formatge i tornem a enfornar durant 10 minuts més.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Espero que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada