dijous, 17 d’abril del 2014

Gominoles

Un dia d'aquesta setmana hem tingut la Mariona. Es una nena de cinc anys molt eixerida i jo li faig de cangur des que era petita.
Quan la Mariona ve a casa sempre tinc alguna cosa nova per experimentar. Aquesta vegada hem fet gominoles i ha estat molt divertit.


Ingredients per les gominoles de color vermell:
  • 200 gr. de sucre
  • 200 ml. d'aigua
  • 1 sobre de gelatina de maduixa
  • 2 sobres de gelatina neutra Royal
  • colorant de color vermell

Ingredients per les gominoles de color groc:
  • 200 gr. de sucre
  • 200 ml. d'aigua
  • 1 sobre de gelatina de llimona
  • 2 sobres de gelatina neutra Royal
  • colorant de color groc

Ingredients per les gominoles de color verd:
  • 200 gr. de sucre
  • 200 ml. d'aigua
  • 1 sobre de gelatina de llimona
  • 2 sobres de gelatina neutra Royal
  • colorant de color blau 


Posem en un cassó l'aigua, el sucre i les gelatines. El colorant es perqué ens quedin uns colors més intensos i brillants.
Ho posem a foc mitjá remenant sense parar durant 10 minuts, sense deixar que bulli.


 

Amb un pinzell untarem uns motlles de bombons o de glaçons amb oli de girasol.
Omplirem aquests motlles amb la gelatina i ho deixarem refredar a la nevera unes hores.


 

Podem fer-ho també amb una safata de vidre. Untem la safata amb oli, aboquem la gelatina i la deixem refredar. Quan estigui quallada la podem treure de la safata i amb uns tallapastes petits farem les formes que ens agradin per fer les gominoles.


 
 
 
 

Les arrebossarem amb sucre i estarán llestes


 
 
 
 

Per llepar-se els dits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada