dijous, 3 d’abril del 2014

Conill amb camagrocs, orellanes i panses

Avui farem un conill a la cassola. La carn de conill es molt sana i gairebé no té greix.

Ingredients:
  • 1 conill
  • 2 cebes mitjanes
  • 4 grans d'all
  • 1 tomata
  • 1 fulla de llorer
  • 300 gr. de camagrocs
  • 150 gr. d'orellanes
  • 100 gr. de panses sense pinyols
  • oli d'oliva
  • sal
  • brou vegetal
  • Maizena espesant
  • all i julivert picat


Tindrem el conill tallat a trossos, li posem la sal corresponent, el posem a la cassola amb un bon raig d'oli d'oliva i el sofregim fins que comenci a enrossir.


 

A continuación hi posem la ceba tallada en juliana, els alls, la tomata tallada en dos o tres trossos i la fulla de llorer.


 

Deixem coure tot a foc lent, fins que el conill estigui bastant tou i les verdures ben cuites.
Quand aixó estigui fet retirem els talls de conill, treiem la fulla de llorer i posem les verdures i el suc en un pot per triturar la salsa amb el minipimer.
Tornem el conill a la cassola i posem al damunt la salsa pasada per un colador de forats grans per deixar la salsa ben neta.
Afegim 1/2 litre de brou vegetal i deixem que bulli a foc lent.
En una paella fregim els bolets amb una mica d'oli, sal, all i julivert.


 

En un pot amb aigua farem arrencar el bull a les orellanes i les panses perqué quedin ben hidratades.
Quand el conill estigui cuit podem afegir els bolets, les orellanes i les panses.


 

Deixem que faci xup, xup i si volem la salsa més espesa hi posem una mica de Maizena espesant.




Bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada