dilluns, 20 de gener del 2014

Suquet de rap i gambes

Avui toca una recepta de peix.

Ingredients:
  • 1 cua de rap de 1800 gr. aproximadament
  • 18 gambes llagostineres grans
  • 1 ceba gran
  • 2 tomàquets
  • sal
  • farina 
  • oli d'oliva verge
  • ametlles
  • avellanes
  • pinyons
  • 1 carquinyoli
  • 1 gra d'all
  • julivert
  • pebre vermell dolç
  • pebre vermell picant
  • 1 litre de brou de peix

 
 
 
 

Primer salem els talls de rap, els enfarinem i els fregim amb oli a la paella i reservem en una safata.
A continuación salem les gambes i les passem una mica per la mateixa paella sense coure-les gaire i també les reservem.


 

Afegim una mica més d'oli a la mateixa paella i sofregim la ceba tallada molt petita.
Quan la ceba es comenci a daurar hi tirem els tomàquets ratllats i sofregim.
Triturem tot el sofregit i el pasem per un colador xinés.
Posem aquest sofregit colat en una cassola ampla, hi afegim el brou de peix, un pols de pebre vermell dolç i una mica de pebre vermell picant.
Deixem que bulli uns minuts .
Mentrestant fem la picada de les ametlles, les avellanes, els pinyons, el carquinyoli, l'all i el julivert.
Afegim una mica de suc de la cassola per desfer bé la picada.


 

Posem els talls de rap a la cassola, afegim la picada i deixem bullir 15 minuts, després hi posem les gambes i ho deixem 5 minuts més.


 

Espero que us agradi.
Bon profit.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada