dimarts, 4 de febrer del 2014

Patates braves

Que bones que són les patates braves i es poden fer de tantes maneres.
Us explico com les he fet avui.

Ingredients:
  • 2 patates grosses
  • oli d'oliva
  • sal
Per fer la salsa:
  • 1 ou
  • 1 all petit
  • oli d'oliva
  • un pessic de sal
  • 1 cullerada sopera de tomàquet fregit
  • 1 cullerada sopera de quetchup
  • 1 culleradeta de pebre vermell de la Vera
  • una mica de pebre vermell picant
  • unes gotes de Tabasco

Pelem les patates i les tallem a trossos de la mida que més us agradi.


 

Les posem a la paella amb l'oli i les fregim primer a poc foc perqué es facin toves per dins.
Al cap d'una estona les salem i les daurem amb el foc més fort.
Mentrestant preparem la salsa.
Al got batedor posem l'all, l'ou, un pessic de sal, cobrim amb oli d'oliva i amb el minipimer fem una maionesa.
En un bol posem 4 cullerades de maionesa, el tomàquet fregit, el quetchup, els dos pebres vermells, el Tabasco i ho barregem tot.


 

Quan les patates estiguin fregides les escorrem, les posem en un plat  i a l'hora de servir hi posem la salsa pel damunt.


 

I ja está, bonissimes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada