divendres, 7 de febrer del 2014

Rotllets de pasta de full amb pernil dolç i tres formatges

Avui fem uns rotllets salats que els podem incloure en un aperitiu o un berenar perfectament.

Ingredients:
  • 2 làmines de pasta de full
  • 200 gr. de pernil dolç
  • 100 gr. de formatge gruyère
  • 100 gr, de formatge crema Cadí
  • 100 gr. de formatge Flor de Esgueva
  • 1 ou
  • sèsam cru
  • orenga
  • romaní

Estenem una làmina de pasta de full damunt de paper de forn i la tallem per la meitat al llarg.
Damunt de cada tros de pasta hi posem el pernil dolç estirat i a sobre el formatge.


 

Enrotllem i enganxem el final amb ou batut.


 

Tallem a trossos el rotllo que hem fet, els anem repartint damunt del paper sulfuritzat i ho posem en una safata de forn.
Repetim aquest procés amb tots els formatges. Pintarem cada rotllet amb ou batut i per distingir els diferents formatges al damunt de cada un hi posem el sèsam i les dos herbes aromàtiques que us he indicat.


 

Ho posem al forn a 200º uns 20 minuts aproximadament.


 
 
 
 

Ja podeu veure que es molt fácil i queda força bé.
Espero que ho proveu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada