dijous, 20 de febrer del 2014

Paté d'olives i anxoves

Ja veureu que fàcil es fer aquest paté i el podeu utilitzar en molts plats que segur que feu a casa.

Ingredients:
  • 150 gr. d'olives negres d'Aragó
  • 1 llauna d'anxoves amb oli
  • oli d'oliva 
  • mantega

 
 
En primer lloc treiem els pinyols de les olives.
A continuación posem les olives i les anxoves escorregudes dins de la picadora i ho triturem bé.
Posem aquesta pasta en un bol, afegim oli d'oliva i remenem.
També ho podem preparar amb mantega tova en lloc de l'oli. Jo n'he fet de les dues maneres i totes dos opcions son bones.
A les fotografíes veureu que he untat unes torradetes pero també el podeu posar a les amanides, al carpaccio de bacallà, a la esqueixada, a l'amanida de pasta, als canapés i segur que en trobeu altres aplicacions.


 
 
 
 

Espero que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada