dimarts, 23 de juliol del 2013

Tiramisú

Avui farem un postre d'importació, és una recepta italiana.
Es cremós i molt bo. Si aneu a Itàlia el trobareu a les cartes de tots els restaurants.

Ingredients:
  • 1 paquet de melindros o sobaos
  • 3 terrines de formatge Mascarpone
  • 150 gr. de sucre
  • 4 rovells d'ou
  • conyac o ron
  • cafe
  • xocolata negra

En un bol posarem els 4 rovells d'ou, el sucre, el formatge i un raig de conyac o ron i remenem tot amb la mà fins que quedi una pasta ben fina.
En una safata o en un motlle de plum cake com he fet jo, posarem un sostre de sobaos regats amb cafè.





A continuació una capa de pasta de formatge i així anirem fent capes fins a la de dalt que acabarem amb la crema
Després rallarem xocolata negra al damunt.












Deixarem refredar unes hores al frigorífic
Segur que us agradarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada