dijous, 4 de juliol del 2013

Rotllets de pasta de full amb crema de xocolata

Hola, avui  farem unes pastes molt llamineres, comences i....... no pots parar.

Ingredients:
  • 1 lámina de pasta de full
  • crema de xocolata ( Nutella)
  • 1 ou
  • fideus de xocolata
  • gelatina

En primer lloc estenem la pasta de full i la tallem per la meitat al llarg.




Possem al mig de la pasta la crema de xocolata com podeu veure a la foto.




Enrotllem la pasta per un costat i després per l'altre pegant aquest últim amb ou batut.
Amb les tisores tallem a trossets de uns 2 centimetres, i els possem en una safata sobre paper de forn.
A continuació amb un pinzell els pintem amb ou batut pel damunt i pels costats  perque quedi ben segellat.




Possem al forn a 200º fins que estiguin daurats.
Quan es refredin pintem  amb gelatina i possem al damunt els fideus de xocolata.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada