dissabte, 22 de març del 2014

Pollastre al forn (cuit en bossa)

Hi ha dies que anem enfeinats i volem cuinar sense estar massa pendents dels fogons, el forn es una bona solució. Pero en aquest cas encara tenim un avantatge afegit i ès que no s'embruta res i queda fantàstic.
Són unes bosses que trobareu al supermercat, són expressament per cuinar carn, peix o el que vulgueu concentrant tots els sabors i amb el propi suc dels ingredients que hi poseu.

Ingredients:
  • 6 talls de pollastre
  • 1 ceba
  • 2 patates
  • 1 pebrot verd
  • 3 alls
  • 1 fulla de llorer
  • 1/2 llimona
  • sal
  • oli d'oliva
  • pebre


Comencem preparant els talls de pollastre posant la sal corresponent i una mica de pebre.
Jo el vaig deixar macerar tota la nit amb l'oli, la fulla de llorer, els alls  i unes rodanxes de llimona.
L'endemá ho posarem tot dins la bossa a baix les patates tallades a rodanxes gruixudes, al damunt la ceba tallada en juliana i el pebrot a trossos.


 

Al damunt de totes les verdures hi posem el pollastre amb tot el que teniam a macerar.
Tanquem la bossa bé amb la brida que ja porta i la posem damunt de la safata de forn.  Farem uns foradets a la part de dalt de la bossa perquè respiri.


 

El forn el tindrem precalentat a 190º. Aquestes bosses aguanten una temperatura fins a 200º.
Tardara en coure aproximadament 45 minuts.
Quan estigui fet només ens caldra tallar la bossa amb les tisores i servir.


 
 
 

 
La veritat és que queda molt sucós i bonisssim tant el pollastre com l'acompanyament..
Espero que ho proveu. Més fàcil impossible

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada