Els ingredients son:
Pel pa de pessic:
- 6 ous
- 200 gr. de sucre
- 6 cullerades soperes de llet
- 200 gr. de farina
- 1 sobre i mig de llevat
En dos bols separem els rovells de les clares.
En el primer bol possem els rovells, el sucre i la llet i batem amb les varilles fins que quedi una massa espesa.
Després en l'altre bol batem les clares a punt de neu.
En el primer bol afegim la farina i el llevat i barregem amb la mà.
A continuació i possem amb molta suavitat les clares.
Omplim un motlle amb la pasta i el possem al forn precalentat a 200º, i als 5 minuts baixem la temperatura a 175º. El deixarem al forn mitja hora.
Per la crema:
- 1/2 litre de llet
- 5 cullerades soperes de sucre
- 1 canó de canyella
- 1 sobre de Potax
La resta de la llet la possem en un cassó al foc junt amb el sucre i la canyella i quan comenci a bullir tirem la que teniam apartada.. Deixar refredar.
Agafem el pa de pessic i l'obrim pel mig i amb una mánega pastissera i possem la crema.
Per la decoració final:
- melmelada de maduixa
- gotes de xocolata
- fideus de xocolata
- bombons
Al damunt la melmelada de maduixa, al voltant les gotes de xocolata i al mig els bombons.
Está bonisiiiiim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada