Ingredients:
Per la massa:
- 200 gr. de mantega pomada
- 125 gr. de sucre glas
- 400 gr. de farina
- 1 ou
- una mica de llevat
- un pessic de sal
Posarem tots els ingredients en un bol i començarem a barrejar. Abocarem tota la massa al taulell per pastar una mica més.
A continuació estendrem la pasta per tallar-la fent les formes.
Cada galeta es compon de dues peces una sencera i una foradada del mig.
Com podeu veure el forat del mig l'he fet amb un cornet de la mànega pastissera. Tots tenim estris a casa que en un moment donat ens poden ajudar.
Les posem al forn a 180º uns deu minuts
.
Per la guarnició:
- sucre glas
- melmelada de maduixa
- melmelada de préssec
Després les espolsarem amb sucre glas.
Seguidament passarem la melmelada pel minipímer per fer-la molt fina.
Amb unes mànegues pastisseres d'un sol ús omplirem els forats del mig de la galeta
.
Proveu-les, us quedaran fantàstiques.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada