Fa uns dies ens vam trobar amb dues corals més per oferir un concert que fa uns mesos preparàvem.
Després del concert hi va haver un sopar i cada cantaire va portar diferents safates molt ben preparades de menjar exquisit.
Jo una de les coses que vaig portar era aquest pa de pessic que us presento.
Ingredients:
- 70 ml. d'oli
- 170 gr. de farina
- 250 gr. de sucre
- 1 sobre de llevat
- 1 taronja ( no molt grossa)
- 3 ous
En una gerra posem els ous, el sucre, l'oli, la ralladura de la pell de la taronja i la taronja pelada tallada a troços i ho batem amb el minipimer.
A continuació afegim la farina i el llevat i continuem batent fins que quedi una crema molt fina, que posarem en un motlle. Jo faig servir aquest de silicona en forma de corona.
Escalfem el forn a 180º i a l'hora de posar el motlle deixem encesa només la part de baix.
No obrir el forn fins que estigui cuit 35 minuts aproximadament.
Obrim el forn poc a poc i no el treiem fins que estigui fred.
Una vegada desmotllat li posem sucre glas pel damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada