dimarts, 22 de juliol del 2014

Teules d'ametlla

Sempre que comprem pastes de tè a la pastisseria segur que en trobarem d'aquestes teules d'ametlla.
Són molt bones i molt facils si voleu fer.les a casa.

Ingredients:
  • 350 gr. de granet d'ametlla crua
  • 300 gr. de sucre
  • 75 gr. de farina
  • 3 ous


 

En un bol gran barregem l'ametlla, el sucre i la farina.
A continuació afegim els ous i remenem una estona fins a fer una pasta homogènia.


 

Escalfem el forn a 180º.
En una safata posem un paper sulfuritzat i al damunt anem posant cullerades no molt grans i separades.
Amb una forquilla aplanem  molt bé cada galeta fins que quedin ben finetes.


 

Enfornem 7 o 8 minuts fins que la vora de la galeta estigui daurada
Quan traiem la safata del forn amb l'ajuda d'una rasqueta anem aixecant cada pasta i en calent les anem posant damunt d'un curró o una ampolla perquè ens agafin la forma corbada pressionant una mica amb les mans.


 
 
 
 
 
 
 

Quan estiguin fredes ja les podem guardar dins d'un pot hermètic fins que les traiem a la taula
Espero que les proveu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada