dilluns, 11 d’agost del 2014

Coca de mascarpone i poma

Veient els ingredients per fer aquesta coca podeu suposar que serà molt suau i tendra.

Ingredients:
  • 1 tarrina de formatge mascarpone ( 250 gr. )
  • 1 iogurt grec
  • 4 ous grossos
  • 200 gr. de sucre
  • 250 gr. de farina
  • 80 ml. d'oli de girasol
  • 2 pomes
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 50 gr. d'ametlles filetejades


 

Precalentar el forn a 180º.
Engrassar un motlle rectangular i folrrar amb paper de forn.
En un bol barregem la farina i el llevat.
En un altre bol gran batem els ous i el sucre amb les varilles elèctriques. Seguidament afegim l'oli. el iogurt i el formatge mascarpone.
A continuación incorporem la farina i el llevat.
Pelem les pomes, les tallem a làmines molt fines i les afegim a la barreja.
Aboquem la pasta dins del motlle que hem preparat i repartim les ametlles pel damunt.


 

Courem al forn durant 45 minuts.


 

Passat aquest temps ho deixem refredar i ja el podem servir.


 
 
 
 

Espero que us agradi.

1 comentari:

  1. Buaa!! M'ha quedat espectacular! Es molt esponjosa i la poma i les ametlles i queden fantàstiques! Molt bona aportació!!!!

    ResponElimina