diumenge, 24 d’agost del 2014

Crema de meló amb pernil

Avui us vull suggerir un entrant molt fresquet.

Ingredients:
  • 1 meló madur
  • nata líquida
  • pebre negre
  • oli d'oliva
  • mores per decorar o altres fruites petites


Comencem per fer unes boletes de meló per decorar al final.


 

Tallem a daus el meló aprofitant les tallades que hem foradat per fer les boles.


 

Seran 200 gr. de meló per cada plat o copa.
Triturem el meló amb el minipimer fins que ens quedi ben finet.
Afegim un pols de pebre negre i dues cullerades de nata líquida per cada ració i remenem bé.


 

Reservem la crema a la nevera perqué estigui ben freda a l'hora de servir.
Preparem unes broquetes amb les boletes de meló i unes mores o fruites del bosc o cireres confitades.
Tallem el pernil a tires (el pernil si és ibèric millor).


 

Quan servim la crema a la copa o al plat hi posarem pel damunt unes gotes d'oli d'oliva, les tires de pernil i les broquetes que hem preparat.


 
 
 
 
 
 
 

Queda espectacular,es molt refrescant i a la vegada molt fàcil de fer.
Bon profit.

1 comentari: