dijous, 10 de juliol del 2014

Coca de brioix amb crema i pinyons

Per fer aquesta coca d'avui us remeto a la recepta publicada el dia 23 de juny passat, doncs serà la mateixa massa de coca i nomès hi canviem la decoració.

Ingredients per la decoració:
  • 1/2 litre de llet
  • 1 sobre de crema Potax
  • 5 cullerades de sucre
  • 1 canó de canyella
  • 50 gr. de pinyons
  • sucre pel damunt de la coca


Reservem mig got de llet per desfer el sobre de Potax, la resta de la llet la posem en un cassó junt amb les cinc cullerades de sucre i el canó de canyella.
Quan comenci a bullir hi tirem la llet on hem desfet el sobre de crema i remenem fins que espesseixi.
Aboquem la crema en un bol i la deixem refredar.
Tindrem la massa de la coca feta com us vaig explicar en la recepta de la revetlla de Sant Joan.
Quan estigui ben elevada amb la mà de costat anem fent unes marques en diagonal tot fent uns solcs per poder posar la crema.


 

A continuació posem la crema un una mànega pastissera i anem omplint aquests solcs.
Repartim el sucre pel damunt de la coca i a sobre els pinyons.


 

Seguidament posem la coca al forn durant 20 minuts a 200º.


 
 
 
 

I queda així de bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada