dilluns, 16 de desembre del 2013

Ous amb tonyina i salsa rosa

Arriben festes nadalenques i ens hem de trencar el cap pensant que posem a la taula per celebrar tants dies de festa amb els nostres familiars i amics.
Us dono una idea per fer uns ous amb tonyina per un entremés o un aperitiu.

Ingredients:
  • 12 ous
  • 1 llauna gran de tonyina
  • 1 ampolleta de colorant vermell
  • 4 gotes de colorant blau

Per la salsa rosa:
  • 1 pot petit de mainesa Kraft
  • 2 cullerades sopreres de ketchup
  • 1 cullerada de postre de conyac
  • 1 cullerada sopera de suc de taronja natural

Agafem els ous i els posem en una cassola amb aigua i els bullim 12 minuts.
Quand es refredin els pelem, els tornem a posar a la cassola amb poca aigua just per cobrirlos i afegim el colorant, bullim 5 minuts més i queden d'aquest color rosa-lila que podeu veure a la foto.


 

Després els partim per la meitat i en treiem els rovells.
Agafem els rovells i els aixafem junt amb la tonyina i en fem una pasta.
Anem fent boles i les posem dins de cada meitat d'ou.


 

Per fer la salsa rosa posem tots els ingredients dins un bol i els barregem bé.
A continuació amb una mànega pastissera posem la salsa per damunt dels ous.


 


 

Veureu que quan els poseu a la taula quedaran sorpresos al veure els ous de color.
Si us agrada els podeu fer de colors variats.
Espero que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada