Ingredients:
- 2 làmines de pasta de full
- 200 gr. de pernil dolç
- 100 gr. de formatge gruyère
- 100 gr, de formatge crema Cadí
- 100 gr. de formatge Flor de Esgueva
- 1 ou
- sèsam cru
- orenga
- romaní
Estenem una làmina de pasta de full damunt de paper de forn i la tallem per la meitat al llarg.
Damunt de cada tros de pasta hi posem el pernil dolç estirat i a sobre el formatge.
Enrotllem i enganxem el final amb ou batut.
Tallem a trossos el rotllo que hem fet, els anem repartint damunt del paper sulfuritzat i ho posem en una safata de forn.
Repetim aquest procés amb tots els formatges. Pintarem cada rotllet amb ou batut i per distingir els diferents formatges al damunt de cada un hi posem el sèsam i les dos herbes aromàtiques que us he indicat.
Ho posem al forn a 200º uns 20 minuts aproximadament.
Ja podeu veure que es molt fácil i queda força bé.
Espero que ho proveu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada