Ingredients per fer 8 croissants:
- 1 làmina de pasta de full rodona (marca Alteza de Supermercats Plus)
- sobrassada
- formatge curat
- herbes aromàtiques (orenga, romaní, alfàbrega, etc.)
- 1 ou
Estenem la pasta de full damunt d'un paper de forn i amb un ganivet la tallem en vuit triangles.
En quatre d'aquests triangles hi posem un tros de sobrasada a la part ampla i en els altres quatre hi posem el formatge tal com podeu veure a la fotografía.
Enrotllem cada triangle amb el seu farcit començant per la part ampla fins al vértex i dobleguem les puntes cap a dins fent la forma del croissant.
Pintem els croissants amb ou batut i a continuación hi podem posar les herbes aromàtiques a la part ampla del mig.
Ho posem al forn que tindrem precalentat a 190º uns vint minuts fins que quedin dauradets pero no massa torrats.
Tots dos farcits queden molt bons i us aseguro que quan comences no pots parar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada