Us explico com les he fet avui.
Ingredients:
- 2 patates grosses
- oli d'oliva
- sal
- 1 ou
- 1 all petit
- oli d'oliva
- un pessic de sal
- 1 cullerada sopera de tomàquet fregit
- 1 cullerada sopera de quetchup
- 1 culleradeta de pebre vermell de la Vera
- una mica de pebre vermell picant
- unes gotes de Tabasco
Pelem les patates i les tallem a trossos de la mida que més us agradi.
Les posem a la paella amb l'oli i les fregim primer a poc foc perqué es facin toves per dins.
Al cap d'una estona les salem i les daurem amb el foc més fort.
Mentrestant preparem la salsa.
Al got batedor posem l'all, l'ou, un pessic de sal, cobrim amb oli d'oliva i amb el minipimer fem una maionesa.
En un bol posem 4 cullerades de maionesa, el tomàquet fregit, el quetchup, els dos pebres vermells, el Tabasco i ho barregem tot.
Quan les patates estiguin fregides les escorrem, les posem en un plat i a l'hora de servir hi posem la salsa pel damunt.
I ja está, bonissimes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada