A cada "montadito" hi claven un escuradents que tothom guarda al costat del plat i quant acabes la consumició compten els escuradents per fer-te la factura.
Avui en farem de dues maneres i tal com ens agraden a casa.
Ingredients per fer 12 "montaditos":
- 1 baguet
- 1 ceba
- 2 pebrots italians
- formatge Philadelphia
- 3 talls de bacó
- 1 troç de llonganissa
- 6 ous de guatlla
- oli
- sal
- sucre
Comencem tallant la ceba en juliana i la courem a la paella amb una mica d'oli, sal i sucre, fins que estigui caramelitzada i reservem.
Tallem els pebrots a tires i els fregim. Deixem refredar i els pelem.
Courem la llonganissa a la planxa i la tallarem a rodanxes.
També en la mateixa planxa courem els 3 talls de bacó que partirem en dues meitats.
Agafem la baguet, en tallarem 12 llesques i les escalfem una mica a la torradora.
Untarem 6 llesques amb formatge Philadelphia, al damunt hi posarem un tall de pebrot doblegat i a sobre una o dues rodanxes de llonganissa.
En una paella amb oli fregim els ous de guatlla.
Per fer les altres llesques repartim la ceba caramelitzada a baix, al damunt hi posem un troç de bacó i acabem amb un ou ferrat de guatlla.
Mes endavant farem més "montaditos" calents i també de freds.
A reveure.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada