Ingredients:
- 1 làmina de pasta brisa
- 5 o 6 talls de préssec en almívar
- 2 ous
- 200 ml. de nata líquida per muntar
Primer podem preescalfar el forn a 180º.
Damunt d'un motlle rodó estenem la pasta brisa, ben estirada i marcant bé totes les ondes del costat del motlle.
Amb una forquilla punxem el fons de la pasta. Enfornem 15 o 20 minuts fins que comenci a estar una mica daurada.
Treiem del forn i anem posant el préssec a talls damunt de la pasta omplin tota la coca.
A part batem els 2 ous i barrejem amb la nata.
Amb aquesta barreja i a cullerades anem omplint tots els forats que ens quedin entre els talls de préssec.
Tornem a posar al forn uns 40 minuts, fins que la barreja dels ous i la nata estigui quallada i ben daurada.
Te molta presencia i queda molt bona.
El préssec es del que vaig fer al setembre i aixó també es nota.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada