Ingredients:
- 1 làmina de pasta de full
- 1 ou
- melmelada de préssec
- melmelada de maduixa
- sucre
- 50 gr. de xocolata blanca
Estenem la pasta de full damunt del taulell i l'estirem una mica amb el curró.
Tallem tota la làmina en quadres ( a mi m'en van sortir 9)
En cada quadre farem uns talls a les puntes que no arribin al mig, tal com veieu a la fotografía.
Al mig de cada quadre hi posem una culleradeta de melmelada.
A continuació anem doblegant les quatre puntes de la pasta fins a sobre de la melmelada, enganxan-les amb ou batut i acabar pintant la resta del pastisset també amb l'ou batut.
Espolsem una mica de sucre pel damunt abans de enfornar.
Posarem els pastissets al forn que tindrem precalentat a 190º durant uns 25 minuts.
Seguidament en un bol posarem la xocolata blanca i la farem desfer al microones vigilant que no s'ens cremi.
Després amb una mànega pastissera farem uns filets de xocolata pel damunt dels molinets.
Espero que us agradi i us animeu a fer-los.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada