Ingredients per a 6 pastissets:
Per al pa de pessic:
- 200 gr. de mantega a temperatura ambient
- 50 gr. de xocolata negra de fondre
- 30 gr. de cacau en pols
- 3 ous
- 150 gr. de sucre
- 1 sobre de llevat
- 130 gr. de farina
- 3 cullerades de llet a temperatura ambient
- 200 ml. de nata per muntar
- 3 cullerades soperes de sucre
- 2 plátans
- xarop de xocolata
Preescalfeu el forn a 180º. Cobriu el motlle amb una capa fina de mantega i farina per poder-lo desmotllat fácilment un cop finalitzada la cocció.
En un cassó petit fonem la mantega fins que sigui líquida, afegim la xocolata de fondre a trossos i aneu-ho remenant fins que estigui tot fos.
Bateu els ous i el sucre fins que quedi una barreja lleugera i escumosa. Afegiu-hi la barreja de mantega i xocolata fosa. Sense deixar de remenar abocar-hi la farina tamisada, el cacau tamisat i el llevat tamisat. Finalment afegir-hi la llet.
Ho enfornareu durant 45 minuts.
Quand estigui fred amb un aro d'emplatar de uns 8 cm. de diametre i farem les rodones de la base
amb una alçada de 2 o 3 cm.
En un bol muntarem la nata i el sucre amb unes varilles eléctriques.
A l'hora d'emplatar posarem les rodones del pa de pessic, al damunt i amb una mánega pastissera hi posarem la nata.
Al damunt de la nata hi posarem uns daus de plátan un cargol de xarop de xocolata i repartirem uns daus més de plátan per voltant del plat.
La combinació del pa de pessic, la nata i la fruita es magnifica.
Espero que us agradi i bon profit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada