Ingredients:
- préssecs
- sucre
Pelem els préssecs, els tallem a trossos i els pesem en una balança de cuina. Els posem en una cassola gran.
Per cada kilo de fruita hi posarem 650 gr. de sucre que pesarem i també afegirem a la cassola.
Deixarem macerar unes hores perqué tot plegat es quedi en un almibar.
A continuació posem la cassola al foc aproximadament una hora a foc mitjá.
Quand es refredi una mica triturem amb el minipimer a la textura que més us agradi.
Si abans de triturar veieu que la melmelada es massa líquida treieu una mica d'almibar, sempre hi sou a temps de afegir-ne més.
Seguidament omplirem pots de vidre amb la melmelada, els taparem i els posem dins d'una olla coberts d'aigua.
Posem l'olla al foc fins que arrenqui el bull, els deixem cinc minuts bullint molt fort i ja podem tancar el foc.
Treiem els pots de l'olla amb molta cura i els deixem damunt d'un drap perqué amb el canvi de temperatuta no s'ens trenquin.
I ja tenim la melmelada casolana feta, natural i bona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada